Copywriting

Kegelcopy is een schrijfbureau dat staat voor begrijpelijke teksten. Short copy of long copy die niet alleen aangenaam zijn om te lezen, maar ook doeltreffend zijn en de lezer overtuigen.

Magazines

Kegelcopy maakt een leesbaar geheel van de content die jij aanlevert. Teksten die passen bij jouw doelgroep. Heb je geen tijd om teksten aan te leveren? Dan spreken we eens af, online of offline. Zo heb jij tijd om te doen waar je goed in bent. En ik ook. Interessante copy maken voor jouw magazine.

Webteksten

Je website is je digitaal uithangbord. Een prachtig kunstwerk met een combinatie van beeldmateriaal en de juiste teksten. Het versterkt elkaar, zoals erwtjes en wortels. Of zoals stoofvleessaus en mayonaise (is het al vrijdag?). Voor het juiste beeldmateriaal moet je bij een grafisch bureau aankloppen. Met de webteksten kan ik je wél helpen. Teksten waardoor je website beter opvalt, je bezoekers de site onthouden en de vindbaarheid op Google vergroot. Ik vertel je verhaal kort, maar krachtig.

Folders, brochures

Denk je dat folders en brochures gepasseerd zijn? Of ouderwets? Niets is minder waar. Old is gold. Maar als je in een folder of brochure investeert, wil je ook dat het iets oplevert. Dat het gelezen wordt. Dat kan alleen met een mooie vormgeving en een goede copywriting.

Beschrijving van je producten

Wil je een tekst die de klant triggert? Een overtuigende copy die de klant aanzet om op de bestelknop te klikken? De mensen moeten overtuigd zijn van jouw product. En daar kan Kegelcopy voor zorgen, alleen maar door de juiste woorden te gebruiken.

Blogs

Als je herhaaldelijk een blog schrijft over nieuwe ontwikkelingen van je product of dienst toon je dat je kennis van zaken hebt. Bovendien wek je de interesse van de bezoekers. Als je op regelmatige tijdstippen een blog post, is dit nieuwe content op je website. En laat dat nu iets zijn waar onze zoekmachines van houden.

Eindredactie

Misschien heb je al een tekst, maar kan hij beter … Ik lees je tekst met veel plezier en liefde na, kegel de foutjes eruit en strijk de kromme zinnen terug glad. Of ik herschrijf het in een heldere stijl zodat het aangenamer leest. Een kleine moeite voor mij, een groter leesplezier voor jou.

Waar let ik op?

  • Staan er schrijffouten in?
  • Worden de grammaticale taalregels goed toegepast?
  • Zijn er typfouten gemaakt?
  • Worden hoofdletters, kleine letters en afkortingen correct gebruikt?
  • Is de interpunctie juist? Staan alle leestekens en spaties op de juiste plaats?
  • Lezen de zinnen aangenaam?

Hoe werk ik?

Ik doe de nodige aanpassingen aan je content en stuur je de correcte versie terug door. Of ik zet mijn bevindingen er als opmerking bij. Je doet dan zelf de aanpassingen, maar je leert op die manier wel uit je fouten. En niet vergeten … fouten maken mag!

Recent project