Wie is Kegelcopy?

Ik word content van goede content. En van latte macchiato, lekker eten – zeker als ik het niet zelf moet maken – en van mijn prachtige kinderen. Mooie teksten en mijn man laten mijn hart sneller slaan. Een prachtig zeezicht op reis of een wandeling langs het water vind ik rustgevend. Ik geniet van een avondje tv kijken, liefst met onze hond in mijn armen. Goed alternatief: een van de kinderen in mijn armen of ik in de armen van mijn man. Ik kijk elke week opnieuw uit naar vettige vrijdag, want dan eten we frietjes van de frituur. Verder maak ik graag tijd vrij voor mijn vriendinnen. Ze kunnen niet zonder fouten schrijven, maar toch zijn ze fantastisch (Kegelcopy loves you).

Waarom Kegelcopy?

Mijn ouders spreken me al sinds mijn kindertijd aan met ‘Ciesken’, ‘Kopke Kegel’ en – je raadt het misschien al – ‘Kegelkop’. Zo kwam Kegelcopy al na een korte brainstorming van 9 minuten ter wereld. Een gezonde baby die de goede teksten aanlevert of je bestaande tekst naleest en corrigeert. Kegelcopy huilt niet en is zindelijk. Je moet me wel af toe eten geven …

Waar vind je Kegelcopy?

Kegelcopy is een Oost-Vlaamse tekstschrijver uit het hart van het Waasland. Eksaarde is een groene deelgemeente van Lokeren. Ideaal om, met de hond, tussen de bomen of langs het water te wandelen en terwijl ideeën op te doen. En nee, ik geloof niet in de hondenpoepfee. Dus ja, ik heb zakjes mee en kuis de kaka op. Flink hé? Ik weet het …

1
suikertjes bij de koffie
1
boeken gelezen
1
voor altijd!
1+
jaar ervaring

Waarom kies jij voor Kegelcopy?

Ben je op zoek naar unieke en creatieve copy? Een tekst die de juiste snaar raakt? Jij vraagt, Kegelcopy draait. Vind je ChatGTP interessant? Dat mag, ik vind dat ook. Maar ik geef je toch enkele redenen waarom een copywriter nog altijd de beste keuze is voor het creëren van je content.
  • Inloggen op ChatGPT wordt steeds moeilijker.
  • Door het enorme succes blijft ChatGPT waarschijnlijk niet gratis. Je krijgt nu al de mogelijkheid om te kiezen voor een betalende versie.
  • De kennis van ChatGPT is gelimiteerd. Hij beschikt over informatie tot ergens in 2021. Bovendien haalt hij zijn kennis van het internet en screent hij niet op juist of fout.
  • ChatGPT heeft geen emoties. Hij snapt niets van sarcasme of ironie en dubbelzinnige opmerkingen.
  • ChatGPT stemt zijn teksten niet af op jouw doelgroep.
  • Een gestructureerde en logische tekst schrijven is makkelijker voor een menselijke schrijver. Het komt ook voor dat er herhalingen in de tekst zitten. Dit beïnvloedt de SEO-waarde van je website.
  • Stel de vraag eens aan ChatGPT zelf. Ook hij geeft eerlijk toe dat ChatGPT en copywriting twee verschillende zaken zijn. Moet ik nog meer zeggen?

Hou je van een persoonlijke benadering? Wil je een leuke babbel of gewoon eens diep in mijn ogen kijken (het zijn bruine)? Wil je een combinatie van de 2 en drinken we er nog een latte macchiato bij? Dan ben je bij Kegelcopy aan het juiste adres. Voor mij 2 suikertjes graag. Als ik jouw suikertje krijg, krijg jij mijn koekje.

Hoeveel kost Kegelcopy?

Dat is de vraag van vandaag natuurlijk. Dit zijn de meest voorkomende prijsmodellen bij copywriters: per woord, per uur of per project. Kegelcopy kiest ervoor om de prijs per project aan te rekenen. We bespreken op voorhand wat er moet gebeuren. Moet ik content schrijven of gewoon nalezen en corrigeren? Hoe lang zijn de teksten? Moet ik eerst informatie opzoeken voor ik kan beginnen schrijven? Dat alles speelt mee om de prijs te bepalen. Het grote voordeel van betalen per project, voor jou als klant, is dat je van tevoren exact weet wat het hele project zal kosten. Wil je een zaak starten en ben je bezig aan je businessplan? Door per project te betalen, is het voor jou mogelijk het exacte bedrag in je financieel plan weer te geven.

Portfolio